Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش گفت: مدیران و معلمان برای نصب اپلیکیشن شاد در منطقه چاروسا بسیج شدند.


به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا، محمد شکوهی با اشاره به اینکه جهاد علمی معلمان و مدیران در ایام تعطیلات اضطراری در حافظه مردم ماندگار خواهد ماند تصریح کرد: طولانی شدن تعطیلات مدارس بر اثر بروز بیماری ویروس کرونا، کلیه ارکان جامعه و از جمله دستگاه تعلیم و تربیت را با دغدغه ای تازه روبرو کرد و معلمان و مدیران مدارس را بر آن داشت تا به صورت پراکنده و خودجوش با بهره گیری از امکانات موجود و چه بسا امکانات شخصی و احساس تعهد، در استمرار آموزش و تداوم آن نقش فعال داشته باشند و به عنوان جهادگران عرصه آموزش در حافظه مردم ماندگار بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آموزش و پرورش چاروسا بیان کرد: به منظور نظام‌مند کردن آموزش‌های مجازی کشور، وزارت آموزش و پرورش تصمیم به استفاده از ظرفیت پیام‌رسان‌های داخلی در بستر شبکه اجتماعی دانش آموزی شاد برای عبور از شرایط فعلی و بدست آوردن تجربه برای سالهای آتی گرفت.

وی بیان داشت: آموزش غیرحضوری از طریق شبکه اجتماعی شاد می‌تواند با یک رویکرد منسجم و یکپارچه فرآیند آموزش دانش آموزان را در پایه های تحصیلی مختلف ایجاد کرده و محیط متنوعی برای استمرار یادگیری در اختیار آنان قرار دهد.

رئیس آموزش وپرورش سامانه شاد را سامانه‌ای امن و مستقل خواند و اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه شاد امن و مختص آموزش و پرورش است و با راه‌اندازی این سامانه، تحول عظیمی در آموزش مجازی رخ داده که  به منزله حرکتی نوین و پویا در آموزش نقش آفرینی  خواهد کرد.

محمد شکوهی با اشاره به راه‌اندازی سامانه شاد در منطقه چاروسا و عضوگیری در دوره ابتدایی و متوسطه اول ودوم تصریح کرد: از روز شنبه 23 فروردین سامانه شاد در کل مدارس ابتدایی منطقه چاروسا راه‌اندازی شده و ضروری است همکاران و دانش‌آموزان با عضویت در این شبکه از مزایای آن بهره‌مند شوند.

شکوهی اذعان کرد:همه نیروهای ستادی، مدیران و معلمان برای نصب اپلیکیشن شاد در منطقه چاروسا بسیج شدندبه طوری که مدیران با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری به خانه های دانش آموزان رفتند و دانش آموزان واولیا را نسبت به مزایای شبکه اجتماعی شاد ونصب آن بر روی گوشی هوشمند توجیه کردند.

رئیس آموزش وپرورش گفت: معاونت ها،کارشناسان فناوری و آموزش موظف شدند هر ساعت یک بار گزارشی از پیشرفت شبکه اجتماعی شاد ارائه دهند و با توجه به اینکه تازه راه اندازی شده ممکن است ایراداتی داشته باشد در صددرفع ایرادات برآیندوچنانچه حل نشد با هماهنگی استان سعی در مرتفع نمودن آنها نمایند.

شکوهی افزود: درسنامه ها برای دانش‌آموزان محروم از اینترنت، گوشی هوشمند و فضای مجازی چاپ و تکثیر شده و توسط مدیران مدارس و راهبران آموزشی در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

ایشان خاطرنشان کرد: فارغ از ایجاد شبکه شاد، چاپ درسنامه و آزمون عملکردی و ارسال آن برای دانش‌آموزان محروم ازگوشی همراه هوشمند، اینترنت و فضای مجازی ادامه یافته و توسط مدیران مدارس و راهبران آموزشی به دست دانش‌آموزان رسیده و بازخوردهای آن برای مدیران مدارس وکارشناسان آموزش ارسال خواهد شد.

شکوهی در پایان با تشکر از فعالیت‌های همکاران فرهنگی اظهار داشت: انتظار این است مدیران آموزشگاه‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت ارکان مدرسه با نصب و راه اندازی شبکه اجتماعی شاد، راهبردهای اجرایی را مهیا نموده و با اعلام آمادگی، همچون گذشته پرچمدار تولید محتوا توسط معلمین و ارائه خدمات نوین آموزشی و خلاقانه در عرصه آموزش مجازی به دانش آموزان منطقه باشند.

انتهای پیام/82021

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش معلمان اپلیکیشن دانش آموزان شبکه اجتماعی شاد آموزش و پرورش مدیران مدارس رئیس آموزش دانش آموزان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۷۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در یک نشست خبری با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد که امروز در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد شبکه‌ای از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد مدنظر است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند؛ شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد. دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد از رشد کیفی و کمی خوبی برخوردار است که پس از وقفه ده ساله قرار است برگزار شود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر دانش‌آموزان خوش‌فکر مدارس شرکت می‌کنند، اظهار کرد: دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاورد‌های پژوهشی خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند و ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند.

یاوری با اشاره به اهداف نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد، ادامه داد: دانش‌آموزان با گفت‌وگو با افراد متخصص کاربرد دستاورد‌های پژوهشی خود را بهتر درک می‌کنند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند، شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی