Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان گوهری راد آموزش و پرورش با بیان اینکه ۹۰ درصد مدارس گلستان به سامانه شاد متصل شدند، گفت: برای تسهیل روند آموزش مجازی به مشارکت خانواده ها نیاز دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  گلستان ما؛ شبکه ملی اطلاعات حلقه مفقوده ای است که  از ابتدای دهه 90  قرار بود در ایران راه اندازی شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با سهل انگاری و اختلافات سلیقه ای، خود کم پنداری  و .. شبکه ملی اطلاعات پایه گذاری نشد و امروز در بحران کرونا باردیگر ضرورت آن بیش از پیش احساس می شود.

از هفته های گذشته که نرم افزارشاد از سوس آموزش و پرورش رونمایی شد اما به دلایل فنی و ..یکبار به تعویق افتاد و با رفع نقایص و ارتقای ضریب امنیتی آن به صورت رسمی حادکثر تا دو روز دیگر آغاز به کار می کند.

نگرانی دانش آموزان خانواده و معلمان

مصطفی رجایی دانش آموز گرگانی است که می گوید: هرچند با نرم افزارهای متعدد کار می کنیم  اما به دلیل هزینه زیاد اینترنت نمی توانیم همیشه آنلاین باشیم . خود نرم افزار مشکل داشت و دائم قط و وصل می شد و پیغام های خطا می داد.

پدر این نوجوان هم نمی توانم دائم گوشی به دست فرزندم بدهم چرا که محتواهای دیگری در فضای مجازی وجود دارد که برای نوجوانان  زیاد مناسب نیست ولی ما باید این ریسک را بپذیریم.

هرچند در سال های اخیر مسئولان استان گلستان به سمت برقراری عدالت آموزشی رفته اند و سعی می کنند  توازن را  رعایت کنند اما دانش آموزان مناطق محروم و حاشیه شهرها و ..که خانواده هایشان برای ارزاق روزانه خود دچار مشکل هستند توان خرید موبایل هوشمند را ندارند و حتی در منازلشان رایانه شخصی هم ندارند نمی توانند از این آموزش ها استفاده کنند.

مونا فرج پور اما نگران نمرات دخترانش است، او می گوید:  بعد از همه گیری بیماری کرونا بیش از دوماه فرزندانمان به مدرسه نرفتند ما انتظار داریم یا تا آنجا که در مدارس درس دادند ارزشیابی کنند و امتحان بگیرند .آنها حتی می توانند  سال جدید را زودتر آغاز کنند و فصول مانده را برای دانش آموزان مرور کنند.

 در گفتگو با تعدادی معلمان نیز آنها بیان کردند؛ کلاس های مجازی هرجچند برایشان کار مضاعفی داشته است اما تمام تلاش خود را برای اتمام دروس به نحو احسنت انجام می دهند اما آنها هم امیدوارند زودتر مشخص شود که روند کلاس ها به چه صورت باید باشد.

آنها همچنین از مشکلات ورود به نرم افزاردر ابتدای معرفی گله مند بودند و توضیح دادند: کلاس های مجازی آنطور که باید و شاید نمی تواند دانش آموزان را آموزشده چرا که  این آموزش ها کیفیت آموزش حضوری و رفع اشکال های چهره به چهره را ندارد. ضمن اینکه تمرکز دانش آموزان  زیاد مطلوب نیست. اما به هرحال شرایط اینگونه است  باید از آن به صورت مطلوب عبور کنیم.

هرچند این طرح در استان گلستان برخی از دانش آموزان نمی توانند  به دلیل نبود زیر ساخت ها از جمله عدم دسترسی، ضریب نفوذ اینترنت در مناطق صعب العبور و همچنین مشکل  تهیه موبایل هوشمند و یا رایانه برای خانواده ها  و .. تحت پوشش این طرح به صورت آنلاین قرار بگیرند.

سامانه «شاد» از دوشنبه رسما آغاز به کار می کند

در این باره مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: شبکه اجتماعی دانش‌آموزان( مرسوم به شاد) تقریباً از نیمه شعبان راه اندازی شد .

احسان گوهری راد ادامه داد:  با اطلاع رسانی  گسترده خوشبختانه تاکنون بیش از ۹۰درصد مدارس به این سامانه  متصل شدند و همچنین  بیش از50 درصد همکاران فرهنگی نیز در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.

وی تصریح کرد: باید خانواده‌ها مشارکت بیشتری داشته باشند و با نصب نرم افزار شاد بر روی تلفن هوشمند خود این بستر را مهیا کرده تا ما بتوانیم از روز دوشنبه به صورت رسمی در این سامانه فعالیت آموزش مجازی خود را آغاز کنیم.

گوهری راد با بیان اینکه داشتن تلفن همراه هوشمند یکی از ضروریات آموزش مجازی است، گفت: متاسفانه عده‌ای از والدین دانش آموزان تلفن همراه هوشمند ندارند که این مهم، روند آموزشی را کند و مشکل خواهد کرد.

وی ادامه داد: البته این عزیزان در صورتی که سیستم کامپیوتر داشته باشند می‌توانند با نصب این نرم افزار روی دستگاه خود به شاد متصل شوند.

ارسال جزوه های آموزشی برای مناطق محروم

 وی گفت:  البته ما برای دانش آموزان مناطق محروم که موبایل هوشمند و سیستم کامپیوتر ندارند جزوات آموزشی آماده و برای آن ها ارسال می کنیم  تا روند آموزشی آنها دچار اختلال نگردد.

گوهری راد گلستان به ویژگی  های نرم افزار شاد اشاره کرد و گفت:  این نرم افزار از نظر محیط جذاب و ظرفیتی که در انتقال و دانلود داده ها دارد جزو نرم افزارهای برتر است .

وی اضافه کرد: موضوع امنیت و حریم خصوصی است که در این نرم افزار اطلاعات دانش آموزان در یک محیط ایزوله قرار می گیرد تا هم همکاران ما و هم والدین و دانش آموزان با خیال آسوده به تعلیم و تعلم بپردازند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در خاتمه گفت: در حال رایزنی هستیم تا اینترنتی که برای این شبکه استفاده می‌شود رایگان محاسبه شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان خانواده ها نرم افزار گوهری راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت